Kunnille

Yhteistyö kuntien kanssa on meille tärkeää

Meille on tärkeää pitää hyvät yhteydet kuntien päättäjiin. Kuuntelemme mielellämme heidän toiveitaan ja vaatimuksiaan, koskivatpa ne sitten hoitotyötä, viestintää tai toimintaympäristöä.

Yksilöllistä hoitoa avoimin mielin

Asukkaat ohjautuvat meille kuntien palveluohjaajien kautta. Vapaita paikkoja voi kysellä suoraan osastonhoitajilta puh. 040-1763326 tai 050-4428002.

Asukkaan tullessa Hoitokotiimme hänelle nimetään omahoitaja vastaamaan hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Hoitohenkilökuntamme huolehtii asukkaan tarvitsemista lääkkeistä ja reseptien uusimisesta.

Ammatillista osaamista

Henkilökuntamme koostuu kokeneista sairaanhoitajista ja lähihoitajista, olemme panostaneet voimakkaasti sairaanhoitajien osuuteen, joita on kolmannes hoitohenkilökunnasta. Sairaanhoitaja on kaikissa vuoroissa, myös yöllä.

Pyrimme hoitamaan hoitokodissa tavanomaiset akuutit vaivat ja vähentämään turhia päivystyskäyntejä sairaaloiden poliklinikoilla.

Hoitokodin tekniseen varustukseen kuuluu

  • happipullo
  • ekg-laite ja defibrillaattori
  • crp-mittari
  • happisaturaatiomittari
  • spirat
  • imulaite ja sairaalakalusteet,

Hoidamme asukkaamme loppuun saakka ja olemme kouluttautuneet saattohoidon osaamiseen.

Tilaamme asukkaiden lääkkeet Keravan Keskusapteekista. Verikokeet otetaan hoitokodissa ja toimitetaan Keravan HUS-laboratorioon.

Kysy lisää hoitokodistamme!
osasto 1 = 040-1763326 tai osasto 2 = 050-4428002.
Sähköposti: niittynummi@hotmail.com